Cijntje vastgoedonderhoud
Bouw en klusbedrijf 06 40 27 09 69
 
 
 

Over ons

 

Wij zijn een jong en flexibel klusbedrijf uit Dordrecht ,dat garant staat voor een uitstekende service, een hoogwaardige kwaliteit en  jarenlange ervaring. Daarnaast hanteren we korte lijnen en maken we gebruik van één aanspreekpunt.

Cijntje vastgoedonderhoud is een betrouwbare en zeer ervaren klusbedrijf. We werken snel en effectief en staan garant voor de beste kwaliteit tegen de gunstigste prijzen.

Wij zijn flexibel met werktijden voor bijvoorbeeld bedrijven of horeca gelegenheden , weekend of avonduren is bespreekbaar.

Voorafgaand komt onze aannemer de klus bij u bekijken en geeft u het nodige advies. Na het bespreken van uw wensen stellen wij een duidelijke en vrijblijvende offerte op maat op. Wanneer u akkoord gaat, gaan wij zo spoedig mogelijk voor u aan de slag op de afgesproken datum en het gewenste tijdstip.

Of het nu gaat om gehele renovatie of schilderij ophangen, alle werkzaamheden nemen wij voor onze rekening. Wij bieden u een totaalpakket: een vrijblijvend advies op maat, een heldere offerte en een uitvoering van de werkzaamheden met de grootst mogelijke aandacht.

 Heeft u nog vragen over ons klusbedrijf  of wilt u weten wat het ongeveer gaat kosten? Neem gerust contact met ons op door te bellen 06 40 27 09 69 

 Onze uitgangspunten zijn:

  • Kwaliteit staat voorop
  • Afspraak is afspraak 
  • Open en heldere communicatie
  • Klantgericht meedenken

Tevens is Cijntje vastgoedonderhoud gecertificeerd. Het VCA (VGM Checklist Aannemers) certificaat is een norm voor veiligheid. Met het VCA certificaat wordt aangetoond dat veiligheid zeer serieus genomen word. Hetzelfde geldt voor gezond en duurzaam werken, wat ook belangrijk voor ons is. 


Cijntje vastgoedonderhoud werkt op basis van een vaste aanneemsom (totaalprijs) en een open calculatie zodat u als klant altijd volledig overzicht heeft in de totale kosten van de verbouwing.

 

De totaalprijs bestaat uit de volgende componenten:

  1.   Bouwmateriaal.

2.   Afvoer bouwafval (container)

3.   Verbruik handmateriaal.

4.   Reis- en transportkosten

5.   Arbeidskosten

  


 BTW

Voor stuc- isolatie en schilderwerk in particuliere huizen ouder dan 2 jaar geldt een BTW tarief van 9%.

Op alle overige werkzaamheden en/of alle werkzaamheden voor huizen van 2 jaar of jonger geldt het hoge BTW tarief van 21%.

Aanbetaling

Voordat we aan een opdracht beginnen vragen we 40% aanbetaling over de totale aanneemsom. 

Deze aanbetaling wordt gebuikt om alle nodige materialen in te kopen. De aanbetaling dient binnen 5 kalenderdagen op onze rekening te zijn bijgeschreven en wordt verrekend bij de eindafrekening op de factuur (die u indien nodig als een bouwdepot aan uw bank kunt voorleggen)

Garantie

 Wij staan garant voor alle door ons uitgevoerde werkzaamheden. Dit houdt in dat wij de verplichting aangaan om alle geconstateerde tekortkomingen en mankementen m.b.t. de bouw en renovatie te herstellen.

 Schade die door de schuld van de klant of door de schuld van derden is ontstaan, valt buiten de voornoemde garantie. Schade als gevolg van natuurlijke slijtage, verkeerd gebruik van gereedschap of force majeur (o.a. overstroming, brand, etc.) wordt eveneens niet vergoed.


Contact

Cijntje vastgoedonderhoud

Klusbedrijf Dordrecht

    06 40 27 09 69

info@cijntjevastgoedonderhoud.nl

KVK: 67265367

 


 


 


 

 
Bellen